دستورپخت بابل تی

دکتر ووکامرسدکتر ووکامرس
571 بازدید

مراحل آماده سازی بابل تی :

1_ به ازای هر یک پیمانه تاپیوکای خشک 7 پیمانه اب جوش تهیه کنید.

2_یک پیمانه تاپیوکای خشک را به اب جوش اضافه کنید وبه مدت 20 دقیقه روی شعله متوسط بپزید تا بافت ان قابل جویدن شود.

نکته: جهت جلوگیری از بهم چسبیدن مرواریدها حین فرایند پخت محصول را گاهی هم بزنید.

3_شعله را خاموش کنید درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید محصول پخته شده به مدت 20 دقیقه در همان حال استراحت کند.

4_ مرواریدها را ابکشی کرده و سپس به ظرف حاوی اب سرد و قطعات بلورهای یخ انتقال دهید.

5_پس از 2 دقیقه مروارید ها را از اب خارج کرده و با شربت عسل یا شربت قند و یا شربت شکر قهوه ای مخلوط کرده و مجددا به مدت 5 الی 7 دقیقه روی شعله ملایم حرارت دهید.

 

نکات کلیدی پخت بابل تی:

.هیچ گاه بطور همزمان بابل تی و اب را پخت نکنید چون اب به نقطه جوش میرسد  و بابل تی بطور کامل بافت ژله ای پیدا نمی کند.

.اگر بابل تی را در فریزر نگه داری میکنید قبل از اضافه کردن به اب جوش حتما از فریزر خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسد در غیر این صورت بابل تی ها از وسط نصف میشوند.

.بابل تی های پخته را بیشتر از 24 ساعت نمیتوانید نگه داری کنید.

.برای جلوگیری از بهم چسبیدن دانه ها انها را حتما هم بزنید.

https://bubbleteaa.ir

برای دیدن فیلم های ارسالی مشتریان به صفحه اینستاگرام ما مراجعه کنید.

 

دسته بندی بابل تی
اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بازگشت به بالا

درباره ما

نوشیدنی بابل تی یکی از نوشیدنی های محبوب جهانی است که تیم بابوتی برای اولین بار در ایران این نوشیدنی را با بهترین کیفیت عرضه کرد و همچنین علاوه بر طعم کلاسیک محبوب ، 30  طعم عالی دیگر هم عرضه می شود و بصورت عمده در سراسر ایران عرضه میشود.

 

نماد ها

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت